Estètica dental

1ª VISITA GRATUITA I FINANÇAMENT A MIDA

L'estètica dental és una especialitat que cobreix tots aquells aspectes de l'odontologia que tracten de millorar l'aspecte del nostre somriure.


El blanquejament dental

  És aquella tècnica, que permet recuperar el color de la dentadura i la l'eliminació de taques. Amb l'ajuda d'una llum freda podem aconseguir tons més blancs en una sola sessió. A més, el pacient es porta a casa un tractament de reforç que ens ajudarà a optimitzar els resultats obtinguts.
 • Abans
  Després

Les Carilles Dentals (de compòsit o porcellana)

  Les carilles ens permeten donar-los als nostres dents naturals la forma i el color desitjats. La diferència entre els dos materials és que el compòsit és reversible en no alterar la dent natural, mentre que les carilles de porcellana requereixen una preparació de la dent natural i per tant són irreversibles. Aquest grau de irreversibilitat no implica que les carilles de porcellana no puguin modificar-se o substituir-se amb el temps.

 • Carilles de ceràmica
  • Carilles de compòsit
 • Obturacions estètiques

   A vegades per caries o fractura es malmeten les dents anteriors creant un defecte estètic important amb un impacte negatiu en el somriure del pacient. Això ho podem solucionar mitjançant el ús de obturacions (empastes) estètiques per tal de mimetitzar la falta d’estructura dental.
 • Obturació estètica en el incisiu central abans i després


   Tractament estètic de somriure gingival:

   Són aquelles solucions estètiques de l'odontologia que s'ocupen de mantenir una correcta proporció entre les dents, les genives i els llavis. Tracten aquells casos en què observem que una persona mostra molta geniva, produint un efecte òptic de "dents curtes". Retallant la geniva lleument es pot aconseguir una millora immediata d'aquesta desproporció.